Vásárlási feltételek

Készleten lévő termék esetén a szállítást 1-5 munkanapon belül vállalom. Olyan termék esetén amelyet el kell készítenem 7-14 napra tudom vállalni annak szállítását. Ez függ az elkészítendő terméktől és mennyiségtől is.  Amennyiben nagyobb mennyiségű termékről van szó, akkor minden esetben előzetes egyeztetés szükséges a termék elkészítésének határidejéről és a szállítási módokról és feltételekről.
A szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmegfizetéssel házhoz szállítja. Magyarország területén, a szállítmányozó cég MPL, GLS vagy FOXPOST igénybevételével. A fuvardíjat a Megrendelő viseli oly módon, hogy a fuvardíj a nyugtán vagy igény esetén számlán feltüntetésre kerül. Az aktuális szállítás díjáról a szállítási módok között tájékozódhat. A már elindított csomagok utólagos összevonására nincs lehetőség. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

A szállítási költség tájékoztató jellegű. Igyekszünk a lehető legolcsóbb megoldást felkutatni a különböző méretű és súlyú csomagok feladására. Mindenképpen felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási költséggel kapcsolatban.

A szállítás Zalakaros és Nagykanizsa 20 km-es körzetében 5.000,- Ft megrendelés felett díjmentes, egyéb esetekben viszont egységesen 400,- Ft.

FOXPOST:

Háztól házig: 1.599 Ft

Csomagautomatába: 1.099 Ft-tól

Utánvétel plusz díja: 290 Ft

MPL – szállítás házhoz:

2 kg-ig 1.855 Ft

5kg-ig 2.100 Ft

10kg-ig 2.230 Ft

20kg-ig 2.480 Ft

GLS házhozszállítás:

XS (max. 35 cm körméret)  1.650 Ft

S (max. 50 cm körméret)  1.990 Ft

M (max. 65 cm körméret)  2.400 Ft

L (max. 80 cm körméret)  2.990 Ft

XL (max. körméret)  3.300 Ft

 

*A szállítási költség tartalmazza a csomagolási, átadási és a postai szállítási költséget.

MPL és GLS házhozszállításra csak előre utalás esetén van lehetőség. A szállítás időpontjáról az MPL e-mailben és/vagy telefonon értesíti a címzettet, GLS-el történő szállítás esetén az e-mail értesítés díja + 127 Ft.

A Postán maradóként vagy PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 10 munkanap.

GLS csomagpontra való szállítás esetén a csomagot 5 munkanapig van lehetősége a megrendelőnek átvenni a csomagponton.