Vásárlási feltételek

Készleten lévő termék esetén a szállítást 1-5 munkanapon belül vállalom. Olyan termék esetén amelyet el kell készítenem 7-14 napra tudom vállalni annak szállítását. Ez függ az elkészítendő terméktől és mennyiségtől is.  Amennyiben nagyobb mennyiségű termékről van szó, akkor minden esetben előzetes egyeztetés szükséges a termék elkészítésének határidejéről és a szállítási módokról és feltételekről.
A szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmegfizetéssel házhoz szállítja. Magyarország területén, a szállítmányozó cég GLS vagy FOXPOST igénybevételével. A fuvardíjat a Megrendelő viseli oly módon, hogy a fuvardíj a nyugtán vagy igény esetén számlán feltüntetésre kerül. Az aktuális szállítás díjáról a szállítási módok között tájékozódhat. A már elindított csomagok utólagos összevonására nincs lehetőség. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

A szállítási költség tájékoztató jellegű. Igyekszünk a lehető legolcsóbb megoldást felkutatni a különböző méretű és súlyú csomagok feladására. Mindenképpen felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási költséggel kapcsolatban.

A szállítás Zalakaros és Nagykanizsa 20 km-es körzetében 5.000,- Ft megrendelés felett díjmentes, egyéb esetekben viszont egységesen 400,- Ft.

FOXPOST:

Háztól házig: 2.199 Ft

Csomagautomatába: 1.499 Ft-tól

Utánvétel plusz díja: 290 Ft

GLS házhozszállítás:

XS (max. 35 cm körméret)  1.840 Ft

S (max. 50 cm körméret)  2.180 Ft

M (max. 65 cm körméret)  2.590 Ft

L (max. 80 cm körméret)  3.180 Ft

XL (max. körméret)  3.490 Ft

 

*A szállítási költség tartalmazza a csomagolási, átadási és a postai szállítási költséget.

MPL és GLS házhozszállításra csak előre utalás esetén van lehetőség. A szállítás időpontjáról  GLS-el történő szállítás esetén az e-mail értesítés díja + 120 Ft.

GLS csomagpontra való szállítás esetén a csomagot 5 munkanapig van lehetősége a megrendelőnek átvenni a csomagponton.